0345 558 997 info@damenengroen.nl

Safari voor Childrens Garden

Met Damen & Groen zijn wij sinds lange tijd betrokken bij een initiatief in Kenia, Afrika. Door het organiseren van wildsafaris doneren we geld aan een weeshuis in Nairobi. Lees er wat meer over op deze pagina!
Met een truck door de wildparken van Afrika

Met de organisatie Jambo African Adventures organiseren wij wildsafaris in de parken van Kenia, Tanzania en Ethiopië. Hier rijden wij met een Scania truck voor reisorganisaties zoals Sawadee, shoestring TUI Group etc. We laten toeristen zo verantwoord en duurzaam de mooiste plekken van wild Afrika zien. De Scania truck heeft ruimte voor 28 personen en is voorzien van een keuken incl. tafels en stoelen, tenten en slaapmatten. Zo kunnen we er meerdaagse tochten mee maken. Zeer indrukwekkend en leuk om te doen natuurlijk!

Childrens Garden Home in Nairobi

We doen het echter niet alleen voor de lol. De opbrengst van het geld wat wij ontvangen van de reisorganisaties doneren wij aan het weeshuis childrens garden home in Nairobi, Kenia. In het weeshuis wonen 170 kinderen die nergens anders kunnen wonen. Daarnaast worden er overdag nog meer kinderen opgevangen, zo’n 300 in totaal. Zij worden voorzien van eten en scholing. Het weeshuis probeert zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Ze verbouwen zelf groente in een grote moestuin naast het huis, en hebben ook 4 koeien voor het produceren van melk en zuivelproducten. Ook is er door sponsoring een eigen waterput geslagen. Damen & Groen is er trots op dit initiatief te kunnen steunen!

Meer informatie

Meer lezen over Childrens Garden Home of de safaritours van Jambo African Adventures? Voor meer informatie over deze initiatieven kunt u kijken op onderstaande websites.

jamboafricanadventures.com

childrensgardenhome.org

theaterdefranscheschool.nl  (hoofdsponsor)

stadradio.nl

Weeshuis in Kenia