0345 558 997 info@damenengroen.nl

Railsystemen voor schuifpuien: voor een nieuwe kijk naar buiten!

Een schuifpui in je woning biedt vele voordelen. Er komt veel meer natuurlijk licht je huis binnen, je kunt je huis beter luchten en het bespaart ruimte. 
Railsystemen voor schuifpuien
Monorail

Een monorail is een schuifpui met maar één rail. Op zoek naar een schuifpui met een vast én een schuivend gedeelte? Dan is een een monorail-schuifpui de keuze voor u. Doordat de schuifpui maar één rail bevat, oogt het vaste gedeelte strakker en bevat het meer glas dan een duo- en trirailsysteem. En je hebt de keuze tussen een monorail-schuifpui van aluminium en hout.

Duorail

Van alle beschikbare railsystemen is de duorail de standaard. Op de dubbele rails is er plaats voor twee schuivende delen. De vleugels zijn op identieke hoogte gemonteerd en zijn allebei verschuifbaar. Vaak kiezen mensen voor de optie waarbij alleen de binnenste vleugel schuift. Een duorailsysteem is leverbaar in hout, aluminium en kunststof. Is uw budget iets groter  Kies dan voor een dubbel duorail-schuifraam met twee vaste en twee bewegende delen. Die laatste schuiven elk aan een kant over de vaste delen. Het resultaat? Een schuifraam met een opening in het midden.

Trirail

Het derde railsysteem voor schuifpuien bestaat uit drie gelijke delen op drie roestvrijstalen rails. Twee schuivende delen schuif je tot over het vaste deel. Zo krijg je een opening die twee derde van de totale breedte van je schuifraam omvat. 
Wat u ook kiest, een schuifpui levert een hoop voordelen op in huis. Denk alleen maar aan de lichtinval waardoor uw huis lichter en ruimer lijkt te worden. Buiten dat levert het een waardevermeerdering op van uw huis. Interesse? Neem eens vrijblijvend contact op met Damen & Groen. Wij kunnen u als geen ander adviseren wat het meest geschikt is voor uw huis.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Deel dit: