0345 558 997 info@damenengroen.nl

Kunststof deuren

Kunststof is een goede keuze voor binnen- én buitendeuren. Of u nu kiest voor een klassieke, moderne of landelijke stijl, al deze stijlen zijn compatibel met kunststof.

PROFEL kunststof deuren

Damen en Groen werkt met PROFEL als toeleverancier van kunststof deuren. Samen leveren wij duurzame, onderhoudsvriendelijke en voortreffelijk geïsoleerde deuren op in elk gewenste stijl en kleur. De mogelijkheden zijn vrijwel oneindig.

Waarom kiezen voor kunststof deuren?

Kunststof deuren zijn tegenwoordig niet meer te onderscheiden van houten deuren in stijl en elegantie. Kunststof deuren hebben een aantal voordelen ten opzichte van deuren van aluminium of hout:

 • Budget
  In vergelijking met aluminium of houten deuren bent u goedkoper uit met kunststof deuren. En de kwaliteit doet niet onder!
 • Onderhoudsarm
  Kunststof is bestand tegen alle weersomstandigheden. Schuren, vernissen, verven of lakken is niet nodig
 • Goede isolatiewaarde
  Zowel op het gebied van geluid als warmte zijn kunststof deuren goed isolerend. Kunststof van een hoge kwaliteit zoals PROFEL is energiebesparend. Iets wat u meteen merkt in uw energierekeningen!
 • Brandwerend
  Kunststof vat niet gemakkelijk vlam zijn daarmee zeer brandveilig.

Moderne kunststof deuren

De moderne gamma deuren van PROFEL zijn samengeteld uit panelen met een eigentijds karakter. Het assortiment moderne deuren is onderverdeeld in de Q-line en Rainure.

 • Q-line
  DE moderne panelen van de PROFEL Q-line zijn te herkennen aan de strakke vormgeving met roestvrijstalen inlegvlakken aan de buitenzijde. Deze kunnen gecombineerd worden met glasvlakken.
 • Rainure
  Er wordt wel gezegd dat de Rainure panelen bij iedere bouwstijl passen. De figuur van uw keuze wordt in het deurpaneel gefreesd. Standaard wordt een groef van 10 mm voorzien. Er kan ook worden gekozen voor een diepere groef van 3, 25 of 50 mm.

Persoonlijke touch

De moderne vormgeving van kunststof deurpanelen in combinatie met veelzijdige constructiemogelijkheden creëren een persoonlijke kunststof deur, zowel binnen als buiten. Bij Damen en Groen bieden wij daarnaast een zeer gevarieerd assortiment aan grepen aan. Deze hoge kwaliteit grepen passen perfect de PROFEL deuren. Samen zijn ze het beste visitekaartje voor uw huis.

Montage door heel Nederland

Bij Damen en Groen regelen wij ook de montage van uw nieuwe kunststof deur. Deze wordt vakkundig en onder volledige garantie door eigen vakmensen gemonteerd. Met meer dan 25 jaar ervaring bent u bij ons in goede handen!

Kunststof deuren bij Damen & Groen

Wilt u uw woning voorzien van kunststof deuren? Onze vakmensen helpen u graag bij het maken van uw keuze. Vraag hier een offerte aan of neem contact met ons op.

Deel dit: