0345 558 997 info@damenengroen.nl

Een glazen schuifwand: iets voor u?

Een glazen schuifwand is een geweldige optie voor iedere woning. Schuift u ‘m open, dan loopt u zo de tuin in. Maar ook gesloten zult u meer ruimte ervaren en genieten van het daglicht. Lees wat een glazen schuifwand precies inhoudt!

Bent u veel op uw terras te vinden? Dan is een glazen schuifwand wel iets voor u. Deze wand is volledig van glas, zonder kader en bedoeld voor een veranda.

Glazen schuifwand voor ieder terras

Bent u veel op uw terras te vinden? Dan is een glazen schuifwand wel iets voor u. Deze wand is volledig van glas, zonder kader en bedoeld voor een veranda. Hiermee tovert u uw overdekte terras om tot een open ruimte, waar u zowel in de zomer als winter heerlijk kunt zitten. De glazen wand zorgt voor een mooi uitzicht op uw tuin. Schuift u de pui open, dan loopt u zo naar buiten. Liever dicht? Dan geniet u van het natuurlijk daglicht op uw veranda.

Verlenging van de tuin

Met een glazen schuifwand creëert u een sterke connectie met uw tuin. Op de veranda heeft u het comfort van uw woning. De glazen wand biedt u het weidse gevoel van het buitenleven. Plaats eens wat bloemen of planten naast de pui in direct zonlicht. Zo is de overgang naar de tuin compleet.

Voor ieder seizoen!

Het voordeel van zo’n glazen schuifwand is dat deze uw terras water- en winddicht afsluit. In de zomer kunt u genieten van de frisse lucht en zon met de wand open. Zit u in de herfst op uw veranda, dan schuift u de wand eenvoudig dicht tegen de regen of wind. Zo heeft u altijd plezier van uw terras, in ieder jaargetijde.

Optimaal gebruiksgemak

De glazen wanden zijn eenvoudig naar links of rechts te schuiven, via een dunne rails. Hiermee voorkomt u ook dat de glasplaten tegen elkaar aan botsen. Ons glas is gehard, zodat het niet gemakkelijk kan worden beschadigd. Damen & Groen gebruikt altijd een lage rails, zodat een zo laag mogelijke drempel ontstaat.

 

Deel dit: