0345 558 997 info@damenengroen.nl

De voordeur is het visitekaartje van je woning

Bij nieuwbouw of een renovatie van uw woning wordt er veel aandacht besteedt aan de voorgevel van de woning. De voordeur is dan vaak de blikvanger. Het visitekaartje van je woning. Maar hoe mooi de voordeur ook kan zijn, de voordeur moet natuurlijk ook genoeg veiligheid bieden tegen inbraak.
De-voordeur-is-het-visitekaartje-van-uw-woning
De voordeur die past bij jouw smaak

Bij Damen & Groen kun je zeker de voordeur vinden die past bij jouw smaak. En welke deur je ook kiest, je kunt er van uitgaan dat deze veilig is en voldoet aan de eisen van deze tijd. 

Afdichting

Met de huidige bouwnormen is afdichting een belangrijk aandachtspunt. Alle buitendeuren van Damen & Groen zijn goed geïsoleerd en volledig wind- en waterdicht, Voor de onderaansluiting heb je keuze tussen diverse dichtingen.

Trends voor 2022

Trends die er te zien zijn voor het jaar 2022 zijn te vinden in minimalisme en harmonie.

Minimalisme is in de mode. De deuren in deze categorie kenmerken zich door een strak lijnenspel en het wegwerken van vleugels en scharnieren. Grepen en deurbeslag in dezelfde kleur maken het geheel helemaal af.

De verwachting is dat alle kozijnen  een harmonieus geheel vormt. Dat betekent dat ramen, deuren en bijvoorbeeld de garagedeur volledig op elkaar afgestemd zijn en op het gebied van kleur en stijl een harmonieus geheel vormen.

De voorgevel van je woning en voordeur is een manier om je persoonlijkheid tot uitdrukking te brengen. Bij Damen & Groen is alles mogelijk, zowel op het gebied van stijl, formaat en vormgeving. Denk bijvoorbeeld aan dubbele deuren, met of zonder glas en een zijlicht of bovenlicht. Je hebt de keuze uit doorzichtig glas of decoratief glas. 

Veiligheid op de eerste plaats

Een goede voordeur is een blikvanger, maar het is tevens een belangrijke verdediging tegen eventuele inbraak. De deuren van Damen & Groen zijn uitgerust met zware en stabiele scharnieren en inbraakwerende sluistukken. Voor een nog hogere veiligheid kunnen ze worden voorzien van meerpuntspen-haaksloten. Én je kunt kiezen voor gelaagd glas in plaats van gewoon glas. 

Een ding is duidelijk. Bij Damen & Groen doen we niet standaard. Alle voordeuren zijn volledig op jouw persoonlijke wensen af te stemmen. En je hebt te maken met eersteklas vakmannen, van het eerste advies tot aan aan plaatding en service na verkoop.

Meer weten? Neem contact op met Damen & Groen.

Deel dit: