0345 558 997 info@damenengroen.nl

Buitendeuren: wat zijn de mogelijkheden in design?

Deuren zijn er in verschillende stijlen en vormen. Hier is een tip van Damen & Groen: betrek het design van je deur bij je huis. Je voordeur is namelijk je visitekaartje. Een deur kan voor veel licht en een mooie overgang zorgen.

Kinderen rennen uit de voordeur naar buiten

Oneindige mogelijkheden met kunststof  

Welke stijl heeft jouw voorkeur? Klassiek, landelijk of modern? Veel is mogelijk met kunststof. Een voorbeeld is een kunststof deur met of zonder structuurfolie. De vakverdeling zorgt voor de stijlvolle elegantie van klassieke houten deuren. Glaspanelen en sierornamenten kunnen naar wens worden toegevoegd. Ook is een facetpaneel mogelijk om een open uitstraling te creëren. Met kunststof heb je keuze uit maar liefst 16 nerfstructuurfolies, waarvan vijf houtimitaties zijn. Lees meer over kleuren of bekijk meer informatie over onze kunststof deuren.

Stijlvol aluminium

Net als bij kunststof is er veel mogelijk met aluminium: bijvoorbeeld een klassieke deur met facet- of getrapte panelen. Hierbij kan je kiezen voor gemoffeld (gekleurd) of geanodiseerd (dit behoudt de metaaltint) aluminium. Voorkeur voor een strakke vormgeving?

Je hebt keuze uit 21 kleuren en alle RAL-kleuren. De coatings hebben een hoge weerstand waardoor ze niet barsten. Coatings met een ruwe structuur zijn krasvaster.

Hout: ambachtelijk en esthetisch

Omdat hout warmte uitstraalt is een deur met een houten uitstraling voor veel mensen favoriet.. En imitaties van nu zijn niet van echt hout te onderscheiden, Daarbij heb je de voordelen van een duurzaam materiaal en toch een luxe en warme uitstraling. Elk materiaal heeft zijn zo zijn eigen kenmerken.

Decoratieglas en deurgrillen

Decoratieglas en gezandstraald glas zorgen voor de ultieme persoonlijke touch die je bij elk soort materiaal kan toevoegen. Hetzelfde geldt voor deurgrillen.

Wil je een goed advies over welk type buitendeur het meest geschikt is voor uw huis? En precies weten wat het gaat kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan

Deel dit: