0345 558 997 info@damenengroen.nl

Kozijnen

Damen & Groen BV levert duurzame kozijnen in alle maten, kleuren en oppervlaktestructuren.
Voor onze profielen worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt.

Damen en Groen b.v. vertegenwoordigen een van oorsprong Belgisch bedrijf, dat al meer dan 70 jaar duurzame kozijnen produceert. Voor de profielen worden uitsluitend de beste grondstoffen gebruikt en de keuze hierin is enorm, van rechthoekig via rond en smal naar profielen met dieptewerking.

Alle kleuren van de regenboog

Ook het scala kleuren overtreft het bevattingsvermogen. Aluminium is bijvoorbeeld in alle RAL-kleuren leverbaar en in kunststof heeft men 24 kleuren ter beschikking en diverse oppervlaktestructuren, waaronder een met houtnerfmotief.

Materialen en motieven

Damen & Groen levert kozijnen in allerlei soorten, maten en materialen in zowel hout kunststof en aluminium, er zijn diverse mogelijkheden qua kleur en structuur, kiest u voor hout dan kunt er ervoor kiezen om het in de grondverf gespoten te laten monteren of het af te lakken in alle mogelijke RAL kleuren, kiest u voor kunststof dan heeft u de keuze uit houtnerf structuur in diverse kleuren, gladde profielen of zelfs houtimitatie die niet van echte houten kozijnen te onderscheiden zijn, kiest u voor aluminium dan heeft u de keuze uit een glad of ruw mat profiel in een ruim aanbod van RAL kleuren.

Voor welke kozijnen kiest u?

Als u zich aan het oriënteren bent voor nieuwe kozijnen, dan is het raadzaam om een aantal factoren mee te laten wegen in de beslissing.

• Bouwstijl van de woning

Kozijnen bepalen een deel van de uitstraling van de woning. Bij Damen en Groen is het mogelijk om voor ieder type woning  een passende kozijn stijl te vinden in uitgevoerd in hout kunststof of aluminium.

• Toepassing

Op elke overspanning is een kozijn mogelijk en zijn er diverse mogelijkheden, Damen & Groen voorziet u graag van advies.

• Onderhoud

Houten kozijnen vergen meer onderhoud dan kozijnen van kunststof of aluminium, de laatst genoemde kozijnen hoeven namelijk niet meer geschuurd en gelakt te worden na aanschaf.

• Isolatiewaarde

Hogere isolatiewaarden van kozijnen zorgen voor een besparing in energiekosten. Van nature is hout een sterke isolator. Aluminium en kunststof kozijnen doen echter niet veel onder in isolatiewaarde door het gebruik van de nieuwste technieken waardoor de waarde vrijwel gelijk liggen aan die van hout, Damen & Groen voorziet u daarin graag van advies.

• Budget

Kozijnen zijn een dure investering, Damen & Groen levert en monteert kozijnen van zowel hout, kunststof en aluminium, er zijn tal van mogelijkheden en uitvoeringen, Damen & Groen voorziet u graag van advies en mogelijkheden zodat er ook rekening word gehouden met uw budget.

Ervaren monteurs

Als u voor Damen en Groen kiest, kiest u voor montage door eigen ervaren monteurs. Door het vertrouwen in onze mensen en het vertrouwen in u als consument vragen wij geen aanbetaling: u betaald volledig achteraf! Wat wij beloven, maken wij waar.