0345 558 997 info@damenengroen.nl

Dakkapellen

Damen & Groen BV is specialist in het opleveren van kunststof en houten dakkapellen. Wij bouwen dakkapellen voor zowel ondernemers als particulieren. De bouw van een dakkapel is een goede investering die door Damen & Groen BV naar tevredenheid gerealiseerd wordt. Wij onderscheiden ons door een combinatie van vakmanschap, kwaliteit en service. Daarbij leveren wij ook dakkapellen voor een zeer gunstige prijs.

Dakkapellen leveren ruimtewinst op

Het grootste voordeel van een dakkapel is natuurlijk dat het een ruimtewinst in huis oplevert. Ruimtes die eerst krap en klein aanvulden maakt u met één ingreep ruimer en lichter. Een goede dakkapel voegt enorm veel toe aan het woongenot.

Een groot voordeel van een dakkapel is dat het ruimtewinst in huis oplevert. Maar een dakkapel is tevens een waardestijging van uw huis.

Waardestijging van uw huis

Een ander argument dat wij veel horen van onze klanten is hun huizenwaarde. Bij andere verbouwingen is het soms de vraag of u de investeringskosten eruit haalt. Het laten bouwen van dakkapellen is één van de beste manieren om uw huis in waarde te laten stijgen. Dit heeft te maken met de relatief lage kosten van de verbouwing, terwijl u er vaak een geheel nieuwe kamer bij krijgt. Bijvoorbeeld een kamer met voorheen schuine wanden voelt met een dakkapel erbij veel ruimer aan. Een nieuwe dakkapel plaatsen is vrijwel altijd een goede toevoeging aan uw huis.

Dakkapellen van Damen & Groen

Damen & Groen BV heeft al ruim 20 jaar ervaring in het plaatsen van kunststof en houten dakkapellen. Klik hieronder op de afbeelding voor een aantal voorbeelden van onze dakkapellen.